Магазин

Написана от Mas­ter. Posted in Повече

ПРОМОЦИЯ

Двете книги на Атанас Скатов с 11% отстъпка

Пакет 1:

+ = 40 лв.

Пакет 2:

++ =59 лв.

Пакет 3:

+++=69

Книгата „Манаслу“ с автограф от автора на цена 21.00 лева

Започва една поредица от книги под общото заглавие
„Над 8000 метра“ към проекта на Скатов за скоростно изкачване на 14-​те осемхилядника, или така наречената „Хималайска корона на планетата“, без консумация на храна от животински произход.

Първата книга от тази поредица е МАНАСЛУ– Душата на планината.

„Връх Манаслу се издига на 8163 метра над морското равнище и е осмият по височина на планетата. Преведено от санскрит името му означава Душата на планината.

В тази първа книга Атанас Скатов разказва за експедицията си на връх Манаслу, за радостните и за тъжните моменти.

ДОСТАВКАТА се осъществява посредством куриерските фирми ЕКОНТ или СПИДИ. Цената с фирма Еконт е 4.00лв. до офис на Еконт и 6.00лв. до точно посочен от Вас адрес. Цената на фирма Спиди е 2,55 лева до офис на фирма Спиди. Как да поръчате?
> изпратете ми на лично съобщение във face­book или на E-​mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. желания артикул книга и/​или DVD и/​или тениска

>
напишете ми имената си, телефонния си номер и адрес или офис за получаване чрез Еконт или чрез Спиди.

Книгата Богинята Майка на Вселената разказва за подготовката и осъществяването на изкачването на връх Еверест, Покрива на света, от д-​р Атанас Скатов. Събирането на финансови средства за експедицията, перипетиите на пътуването от Сливен до Непал и Китай, аклиматизацията в планината, интересните контакти с шерпите, местните жители и останалите членове на експедицията представят колкото начина на мислене и действие на д-​р Скатов, толкова и как е постигнал основната цел на своята експедиция – популяризирането на веганството чрез практическо доказване, че един веган може да се изкачи на Еверест.

Книгата е не само за любителите на екстремни преживявания и приключения, а и за всички, търсещи предизвикателството, силната емоция и риска, за всички вярващи в себе си.

Книгата „Богинята Майка на Вселената“ с автограф от автора на цена 24.00 лева.

Цената на книгата за САЩ и Канада е 15 долара + 6 долара за доставка.

Закупуване през Ebay:

http://​www​.ebay​.com/​i​t​m​/​034034–Skatov-​/​142448727147?ssPa­ge­Name=STRK%3AMESE%3AIT

ДОСТАВКАТА се осъществява посредством куриерските фирми ЕКОНТ или СПИДИ. Цената с фирма Еконт е 4.00лв. до офис на Еконт и 6.00лв. до точно посочен от Вас адрес.
Цената на фирма Спиди е 2,55 лева до офис на фирма Спиди.
Как да поръчате?
> изпратете ми на лично съобщение във face­book или на E-​mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. желания артикул книга и/​или DVD и/​или тениска

>
напишете ми имената си, телефонния си номер и адрес или офис за получаване чрез Еконт или чрез Спиди.

Книгата е налична в САЩ и Канада и за поръчка може да се свържете с г-​н Стойо Рабишев на E-​mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или телефон: +1 678 234 8472

Цената за САЩ и Канада е 15 долара + 6 долара за доставка.

Закупуване през Ebay:

http://​www​.ebay​.com/​i​t​m​/​034034–Skatov-​/​142448727147?ssPa­ge­Name=STRK%3AMESE%3AIT

“Богинята Майка на Вселената”.

За книгата: „Богинята Майка на Вселената разказва за подготовката и осъществяването на изкачването на връх Еверест, Покрива на света, от д-​р Атанас Скатов.

Повече за книгата от издателя Кибеа https://​kibea​.net/​b​o​o​k​/​1985

DVD формат или MP4 формат (HD) на филма „Експериментът Скатов“ на цена 20.00 лева.

http://​www​.ebay​.com/​i​t​m​/​-​/​132264849435

Експериментът Скатов

Епизод I: Първият веган на Еверест

Филма на Атанас Скатов за първото му изкачване на връх Еверест през 2014г от Тибет и веганството.

В началото на 2012 година стартира „Експеримента Скатов”, реализирането на проекта или по-​скоро научения експеримент, е изкачване на най-​високите върхове на седемте континента на нашата планета, без консумация на храна от животински произход. Експериментът се превръща в изследване силата на духа и суровия природосъобразен начин на живот. Атанас Скатов е и първия веган изкачил Еверест 2014г. Филмът е посветен на експеримента, вплетени са документални кадри от изкачването на д-​р Скатов на Еверест през май 2014г.

DVD формат или MP4 формат(HD)

Тениска с логото на проекта

Може да закупите и тениска с логото на проекта в размер S, M, L, XL, 2XL на цена 20 лева.


За съвместна работа, презентации, мотивационни срещи, реклама, спонсориране, дарения и интервюта може да се свържете с г-​н Атанас Скатов на тел. (0876 325 860) или на електронната му поща (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.)

За финансова помощ може да използвате банковите сметки:

Банкова сметка в лева: Уникредит Булбанк BIC: UNCR­BGSF
Сметка в лева IBAN: BG75UNCR70001521430722

С Атанас Скатов може да се свържете на телефон (0876 325 860) или на електронната му поща (Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) за да обсъдите Вашите намерения, желания и коментари.Връзка с мен

(00359) 876 325 860
drskatov@​gmail.​com

Дарение чрез PayPal

Банкова сметка

Банкови сметки: Уникредит Булбанк BIC: UNCR­BGSF
Сметка в лева IBAN: BG75UNCR70001521430722